Merkezi Kocaeli Gebze’de bulunan ve Başlanlığını Sinan Orhan’ın yaptığı Ardahan İli Çıldır İlçesi Taşdeğirmen Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 11 ili etkileyen Deprem felaketinden dolayı 12 Şubat’ta yacakları dayanışma gecesini iptal edip AFAD’da 20 Bin TL bağışta bulunacaklarını duyurdular.
Taşdeğirmen Köyü Derneği Açıklaması Şöyle:
Değerli köylülerimiz, Kıymetli takipçilerimiz,
Yönetim olarak 12.02.2023 Pazar günü yapılacak birlik beraberlik gecemiz ile alakalı ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle değerlendirme toplantısı yaptık.
Alınan karar gereği birlik beraberlik gecemizi depremzedelerimize destek amaçlı yapacağız.
Eğlence programı yapılmayacak olup, şehitlerimiz, ebediyete intikal etmiş köylülerimiz, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kuran-ı Kerim tilaveti okutulacaktır. Ayrıca deprem ile ilgili bilgilendirme brifingi verilecektir.
Menümüz aynen uygulanacaktır.
Ayrıca depremzede vatandaşlarımız için yarın AFAD’a Taşdeğirmen köyümüzün derneği adına 20.000 TL bağışta bulunulacaktır.
Tüm köylülerimizi ailecek yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla gecemize bekliyoruz.
Yönetim kurulu Adına Sinan Orhan